2021-09-15 14:35:37• hírek • Bede Emőke

Zavartan viselkedő sofőrt fogtak a rendőrök Avasfelsőfaluban

Képünk illusztráció.
Képünk illusztráció.

Szeptember 14-én, 23 óra 45 perc körül az avasfelsőfalui rendőrök a Ion Creanga utcán félreállítottak egy személyautót, melyet egy 24 éves, bikszádi fiatalember vezetett.

Mivel a fiatal férfi erős alkoholszagot árasztott, zavartan viselkedett, mi több, ellenszegült a rendőri intézkedésnek is, az egyenruhások szerették volna alkoholszondás és drogtesztes vizsgálatnak is alávetni a szóban forgó sofőrt, az illető azonban kategorikusan elutasította ezeket. A rendőrök ezt követően a helyi kórházba szállították a férfit, ám az illető a vérmintaadást is megtagadta.


A hatóság 24 órára őrizetbe vette a férfit, az ügyben pedig mintaadás megtagadása miatt büntetőjogi eljárást kezdeményeztek.


Megkerült az elhagyott telefon is


Ugyancsak a keddi nap folyamán a rendőrség azonosította azt a személyt is, aki az augusztusi hónap folyamán zsebre tett egy mobiltelefont, melyet egy 52 éves, avasújfalui nő vesztett el Avasfelsőfalu területén. A rendőrök megállapították, hogy a telefont egy 30 éves, nagybányai nő találta s tartotta meg. A hatóság emberei a készüléket visszaszolgáltatták a jogos tulajdonosának, az ügyben pedig bűnügyi nyomozást folytatnak le.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: